Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Hee gast (3)

19 februari 2015

Hee gast, Ik had je een paar keer geprobeerd te bellen, maar je nam niet op. Je moet niet geloven wat je allemaal hoort en leest ok? Ik heb helemaal niets tegen die Marokkanen. Die gast zat me gewoon al een tijd te fucken met mijn gele schoenen, terwij hij fucking zelf gewoon zijn schoenen moet kopen. Ik baal echt van die verhuur hiernaatoe man. Fucking provincieclub. Hij zei ook dat ik zielig ben dat ik denk dat ik nog goed ben, zal ik die jongen eens mijn bankrekening laten zien, misschien denkt hij dan nog steeds dat ik zo slecht ben. Echt man, het was eruit voordat ik het wist en er waren toevallig van die jongeren met hun mobieltjes. Ik weet dat ik daarna het nog een paar keer tegen hem schreeuwde en ook van dat hij moest oprotten naar Marokko, maar serieus als je eenmaal bezig bent met zoiets, dan weet je ook niet meer wat je doet toch? Krijg nu een maand geen geld van de club en de sponsor is ook niet blij zei Tony. Heeft die Marokkaan toch straks zijn zin, en moet ik verdomme straks nog schoenen gaan kopen ook. Tis uit met Mandy trouwens. Ze trok het hier niet in de provincie zei ze. Dat begrijp ik wel, maar ik hoorde dat ze nu al met Danny Sierts is. Die rechtsback. Weet jij of dat zo is? Zou ik echt een naaistreek vinden. Wel prima hoor, kan ik weer tenminste hier achter de vrouwen aan. Ookal zijn ze allemaal lelijk. Ik heb een nieuwe Tattoo. Hij is vet. Ik app je zo een foto ervan. Spreek je snel ok?

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Nog meer blogs van Thijs de Boer

Lees alle blogs van Thijs de Boer >

Thijs de Boer