Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Droomdebuut

8 april 2015

Wat Guus Hiddink momenteel de voetballiefhebbers aandoet werd me bij de laatste interland pijnlijk duidelijk. Het was zaterdag, de avond van Nederland-Turkije, en ik had afgesproken met een mooie vrouw.

Onderweg naar de kroeg whatsappte ze me. ‘Er is iets voetbalbelangrijks vanavond en toch wil je wijn met mij drinken? Ik ben vereerd.’ Ik antwoordde iets van dat als de tv aanstond ik wel ging kijken wie of wat me het meeste boeide, en dat vond ze grappig, maar gelukkig was er helemaal geen televisie in het café.

Het werd een heerlijke avond. Ik had het een stuk beter naar de zin dan de mensen in de Arena en thuis voor de buis. Die knepen hoogstwaarschijnlijk pisnijdig het sap uit hun armleuningen.

Dat Guus opnieuw faalde (Clasie op de bank, tsss) wist ik van Teletekst. Daar keek ik toch  snel even op als de mooie vrouw naar het toilet ging. Tot de gelijkmaker was het alleen maar gezellig aan het tafeltje, rond het moment dat Huntelaar met een Kieft-doelpunt de huid van Hiddink redde zoende de mooie vrouw me.

Ik wil hierbij graag al mijn kritiek op Hiddink van de laatste maanden terugnemen. Alsjeblieft, Guus, blijf. 

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: ,

Nog meer blogs van Wiep Idzenga

Lees alle blogs van Wiep Idzenga >

Wiep Idzenga