Hard gras

https://www.hardgras.nl

Delen op Google Plus Delen op Facebook Delen op Twitter

Huilen

31 januari 2014

Er is veel gezegd en geschreven rond de aanstelling van Clarence Seedorf als trainer van AC Milan.

Het aloude ‘een goed paard is nog geen goede ruiter’ kwam voorbij (prima zin trouwens, die gegarandeerd elke discussie doodt door gewoon twee andere zelfstandige naamwoorden te gebruiken) en Nico Kroese had ook gelijk dat het beter is om als fatsoenlijk mens uit de buurt van de Berlusconi’s te blijven, maar ik vind het vooral jammer dat de voetballer Seedorf is gestopt. Hij zelf trouwens ook, daarom die dikke tranen na de persconferentie.
Clarence moet nog 38 worden en na een carrière van ruim 20 jaar is hij nog steeds in staat zo’n beenbrekende beweging van Garrincha te imiteren. Hij kan nog jaren een voorbeeld kunnen zijn voor de Braziliaanse voetbaljeugd. Hij had niet alleen de jongste debutant bij Ajax kunnen zijn, maar ook de oudste speler ooit. En als het over een paar jaar toch een ietsiepietsie stroever gaat, is er ook nog de mogelijkheid om een linie te zakken. Ik had het graag willen zien, Seedorf als libero, Seedorf als laatste man.
Daarom, Clarence, stop met die onzin. Pak je tas en ga terug naar Brazilië. Laat een ander maar piepende hartkleppen en grijze haren krijgen van de stress, ga jij nou weer lekker voetballen. Alsjeblieft.

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Plus

Tags voor deze blog: , , , ,

Nog meer blogs van Wiep Idzenga

Lees alle blogs van Wiep Idzenga >

Wiep Idzenga